Kokkelering!

Fredagskveld og villsvin indrefilet på menyen. Serveres med rødkål og Hasselback- poteter. Kjøttet skulle glaseres med smeltet sukkersaus m/whiskey. Hadde også stekte dadler med bacon. Snadder!

Var innom Svinesundshagen da vi var i Strømstad sist, så hadde epler i kjøleskapet så slang sammen en eplekake. Det har blitt Torfinn sin store favoritt. Med en klatt krem på toppen er det jo kjempegodt da! Holder seg jo saftig og god i flere dager

Vi klinka til på lørdag og kjøpte oss skrei. Vi digger fisk begge 2, og gleda oss stort til kveldens måltid. Torfinn dro på Western skyting i Ås, og jeg gikk en tur til Moss før jeg fikk kaffebesøk av søster’n og noen venner. Da var det jo greit å ha eplekake til kaffen.

Det er koselig å kokkelere på kjøkkenet, og spille musikk. Laget syltet rødløk og ertepure som tilbehør. Stekte også dadler m/bacon i airfryeren. Kokte fisk, rogn og poteter, og så var maten klar. Herlig fiskemåltid.

Kosa oss stort, men vi var begge enige om at bacondadler ikke passet til fisk. Det ble for søtt, passer nok bedre med vanlig stekt bacon! Men fin lørdag!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg