Bonny and Clyde!

De levde sammen, ranet sammen, drepte sammen og døde sammen.

Heidi Gjermundsen Broch, Sondrey, Siri Black, Jakob Stabell og Chris Masters i en spektakulær teaterforestilling om gnistrende kjærlighet, dragningen mot det ulovlige, klassekamp og håpet om et bedre liv. Og om mødre og fedre som aldri snudde barna sine ryggen.

Regissør og koreograf Belinda Braza lager visuelt eksplosive forestillinger som kombinerer lyd, lys, popmusikk, og dans på en unik måte.

Målet er ikke å fortelle  “alt” om Bonnie og Clyde, men å ta oss med på en musikalsk teaterreise som vil røre, engasjere og få oss til å reflektere! “

Dette er fakta om forestillingen, og vi gledet oss veldig men visste ikke hva vi gikk til. Riksteateret på Store scenen i Nydalen, var en teaterscene vi ikke hadde vært på før. Intimteater, vil jeg kalle det, vi satt på rad 2 og var helt fremme veldig nær skuespillerene.

Bonnie & Clyde var et beryktet par som herjet i USA under den store depresjonen på 1930-tallet. Deres kriminelle handlinger tiltrakk seg oppmerksomhet fra både presse og mennesker over hele landet.

De var som Romeo og Julie med hagle og fluktbil. I fire år levde Bonnie Parker og Clyde Barrow på flukt fra politiet på de støvete landeveiene i Texas, men i mai 1934 var det brått slutt. Bonnie og Clyde ble meiet ned i et bakhold som myndighetene sto bak. 167 skudd ble avfyrt mot bilen de satt i.

Jeg ble overrasket over musikken, rett og slett moderne poplåter hvor teksten var relatert til historien. Finurlig! Og må jo også si at sangprestasjonene var av høy karakter. Men mitt høyeste terningkast går i kveld til Jakob Stabel, hans skuespill var morsomt og sangen mesterlig! Mer av han sier nå jeg.

Kosa oss glugg i kveld,  gøy med noe helt anderledes og musikk er jo alltid favoritt.

 

Linedans med Wild Horse!

Da var vi klar for å dra til Ski for å danse Linedans med Wild Horse gjengen.

Fakta: Vi gjentar suksessen fra i fjor og ønsker velkommen til workshop søndag 28. april.
Det blir utlæring av nye og gamle danser (som ofte blir danset på sosiale arrangement), som er blandet nivå av nybegynner og lett øvet danser.
WHLD’s hjelpeinstruktører står for utlæringen.
Low level passer meg perfekt, siden jeg ikke er med på kurs lenger- det er samme dag som Moss Vocalis – derfor kan jeg ikke danse fast lenger. Men veldig koselig å være med på workshop.

Vi lærte 4 danser, og holdt på fra 1200-1600, så vi var godt fornøyde med dagen, ble jo sliten i kroppen- fin trim både for kropp og hjerne. Sosialt og bare blide folk.

Til høsten arrangerer de et Event med profesjonelle instruktører, men vi får ikke  vært med for skal ti Italia og gå tur. Men det kan jo være at bra tips til andre som har lyst, anbefales ihvertfall!

Det er en aktiv gjeng, det var jo dansens dag på lørdag, så da var det oppvisning i gågata I Moss.

En aktiv helg er over, nå gleder vi oss til I kveld og Bonny & Clyde, før vi setter kursen mot hytta! Blogg kommer.

Ha en fin uke!

Gospel med Gregos!

For en morsom helg! Startet lørdag med å øve på 8 sanger til seminarkoret Gregos, og jøye meg som det swingte! Lyden i Greverud kirke er enorm, følte taket løftet seg til tider! Hanne og Martine var kjempeflinke dirigenter, gjestesolisten var veldig god, og lyden i koret var enorm! Pianisten kunne jeg ha puttet i lomma og tatt med hjem! Hun var helt utrolig! Konserten gikk kjempefint og vi hadde det skikkelig gøy! Digger å synge gospel, håper på flere prosjekter – blir med tvert!

Nå skal tiden brukes til å øve inn til Sommerkonserten til Moss Vocalis. Mange fine og morsomme sanger med et sangteknisk høyt nivå, men også utrolig gøy! Jeg må ha sang og musikk i livet mitt, det gir mye energi og mening!

Fin uke til alle lesere!

Endelig tilbake!

Sorry, har hatt loggin problemer dø lux! Litt av hvert har skjedd her.

Vi har fått solgt båten, plutselig kom det bare en kar fra Moss og sa: Jeg tar den! Hvilken lykke, nå har vi reisebuffer og planer om utlandsturer- har allerede bestilt til drømmestedet vårt på Kreta i august. Kanskje en litt sær plass, men for oss er det rene skjære idyllen!Planene er mange fremover, bobilen er fikset og klar,.så.det blir ikke lenge før vi drar på tur. Vi har vært med på dugnader forskjellige steder, og har vært travelt opptatt med det.

I helgen skal søster’n og jeg synge med Gregos, et kor på Greverud som vi har sunget sammen med før. Seminar lørdag og konsert søndag kveld, og det kommer til å svinge skikkelig, og blir kjempegøy! Ikke minst å gjøre noe sammen- er alltid koselig.

Litt mer jobbing til uka før det braker løs neste helg..Kulturell pubrunde i Moss lørdag, hvor vi går rundt i byen og blir kjent, diverse aktiviteter, musikk og mye folk. Blir koselig, selv om vi bor på Jeløya er vi ikke like kjent med alle utestedene her- og de er mange!

Søndag skal vi på Linedance work shop med Wild Horse. Det er et Low level seminar som passer for alle. Jeg danser jo ikke lenger, fordi jeg synger på onsdager, så dette skal bli gøy å være med på igjen. Ikke minst å få treffe alle de koselige folka igjen!

Og så topper det seg mandag, for da skal vi på Riksteaterers oppsetning av Bonnie & Clyde. Torfinn fikk billetter i burstagave.

Mye å glede seg til for tiden, og det skal blogges om alt sammen! Følg med om du vil. God lørdag!

Påsketur og knall avslutning!

Etter å ha vært på hytta i Svalerødkilen, henta bobilen og hatt begge bilene på storservice, satte vi kursen mot Trysil for å feire påske- og gå på ski! Været var så som så når vi kom, første skituren gikk i tåke og regn, men hva gjør vel det når vi våkner neste dag til dette!Gikk en lang tur rundt Surufjellet, før vi kom tilbake til Trysilfjellet, Grønnskaret og returen ned til hyttefeltet. Mye utforkjøring, så var veldig gøy selv om du blir sliten i låra av all ploginga- for jeg kjører ikke rett ned! Ungene hadde laget en fin påskekylling utenfor, og med fyr i bålpanna, var det hyggelig å sitte ute, grille og kose oss etter skitur!Vi må jo si at påskesola og våren som er i vente, gjør at vi får ny energi og reiselyst. Det mangler ikke på planer om nye eventyr fremover.Denne figuren traff vi på i skiløypa på vei ned fra fjellet. Det er utrolig deilig på fjellet og da vi fikk denne fine soldagern bestemte vi oss for å gå langt. Det ble 2 mil, men siste skituren for i år og i det fine været, burde jo være såpass!Deilige påskedager på Trysil og takk for denne skisesongen. Må si at jeg ser frem til å ta på shorts og sandaler i nær fremtid. På grunn av at vi har satt igang salg av båten, satte vi kursen mot hytta i Svalerødkilen igjen. Og jøye meg for en lykke! Det var så fint vær, så vi slo oss ned i sola på terrassen og ble der! Å gå tur ble helt uaktuelt! Holdt nesten på å kle av meg og legge meg rett ut, menn besinnet meg. Ikke lurt, så tidlig. Vi vaska grillen og heiv på et par pølser, skikkelig smak av vår og vyer om sommer! Lykke! Vi har et kjøttutsalg på Høyden i Moss, som vi oppdaget i jula- og nå hadde de disse pølsene, Sterk Østfolding, så de måtte vi jo bare prøve. Mye kjøttinnhold og veldig smakfulle. Anbefales! Min fetter John, i California, arrangerer Surf Rodeo festival i disse dager, så Torfinn ville sende en hilsen- vi har skikkelig lyst til å dra dit neste år.Det ble fort kaldt da sola gikk ned, så da var det tid for en sen middag, lasagne er aldri feil. Vi var skjønt enige om at vi ville innvie bobilen og sove der, så vi fyrte opp og kosa oss max. Kan ikke vente med å komme ut på veien- og vi hadde med oss en del kart og turbøker, så planene er lagt. Blir så fint! Da vi sto opp neste dag, tikket det inn en melding på Finn, om at en fra Moss ville komme å se på båten. Vi heiv oss rundt og fikk gjort den klar, og vipps så ble den solgt! For en lykke! Vi har ikke tid til denne båten, og har drømt om å få en reisebuffer til utlandsturer, og nå lykkes vi med det!

Det måtte feires, vi er så glad- så vi ble en natt til her nede! Men nå er påskeferien slutt og vi reiser hjem til sang og dans.

Nye turer kommer så fort vi får mulighet!

Fin påske!