Countryfestivalen i Ed

Denne gangen lar jeg bildene tale for seg selv. Vi hadde det kjempefint og hørte masse god musikk, og høydepunktet var selvfølgelig Jill Johnson.

Jeg gledet meg mest til å bruke alle klær som vi har etter Country Wear’ og jøye meg- det tok jo helt av. Første kvelden hadde vi frynsejakker og de ble skamrost og flere ville kjøpe de til ublu pris. En journalist fra lokalavisa var på oss med en gang! Andre kvelden var det countrykjole og skinnvest, samme reaksjon. Men det toppa seg fullstendig når vi stasa oss opp med dress og flosshatt lørdagen, vi gikk rundt og ble tatt bilder av i ett sett. Avisen også.

Ikke fordi det er så viktig, men koselig å vise frem alt det fine vi har- og det vi har skapt igjennom så mange år. Og i Sverige var dette tydligvis populært.

Traff masse fine folk og hadde gode stunder med venner. Koselig nachspiel i forteltet en kveld med en coutrytrubadur, som var superflink og ble et nytt vennskap!

1 drøy time fra hytta- helt perfekt når vi har en “syk” bobil.

Det eneste jeg ikke fikk med meg var denne tatooen- bestilte rime men det var sånn kø at det ble ikke noe av. En annen gang kanskje.

Anbefaler svenske countryfestivaler- det finnes mange!

Nå skal “vi” på verksted før nye eventyr- håper vi!

Når vi bommer på musikken!

Så var vi klar for tur igjen. Henta bobilen på verksted og satte kursen til hytta. Ville teste bilen og samtidig gjøre hytta klar for storinnrykk neste helg. Bobilen ble en stor skuffelse, verkstedet har ikke hatt rett kompetanse så vi må en tur til Strømstad for å fåsiste biten på plass. Æsj og æsj. Men den funker jo så ville teste en tur til Fredriksten festning camping, for å kjenne på at alt annet i bilen funka – og se hva som skjer i byen.Det var konsert med Alex Rosen på Alladin scene, så vi tenkte greit, han er morsom og litt sprø- vi tester det ut. Rocka oss litt opp og gikk ned til byen.  Turen ned fra Festningen er en opplevelse både historisk, brostein og steintrapper- og natur med sjarm. Det er fine detaljer, som ivaretar sjarmen rundt de gamle trehusa. Pang kræsj så var det rett på konsert- nærmere head banging og hørselsskader har vi vel aldri vært. Go Go Gorilla smelte igang med full pøs og vi ble helt bergtatt/satt ut! Vi holdt ut en drøy time, så var det nok. Vi skulle på bilutstillingen i festningen lørdag, for Torfinn har en kompis som har en rå utgave av Camaro utstilt som har vunnet mange priser.Og jaggu dro han avgårde med publikumsprisen i dag og! Gratulerer, Jostein!Var masse biler av alle typer, men de med litt nostalgi var coolest spør du meg!Tilbake til hytta i strålende sol, fant vi på at å gå en tur var helt innafor. Sultne satte vi kursen mot Sjøbua i Sponvika og delte en liten pizza. Å sitte der i sola og nyte en kald øl, se på båtlivet og folk er helt innafor.7 km i beina og litt jobbing på hytta før Torfinn nå har benka seg foran TV og ser finalen i Champions Leage og jeg har skummet meg gjennom finalen i The Voice. Må si at Inger Lise har helt nydelig stemme, man finalenummeret bar preg av litt stress. Lavran leverte nydelig og nært- jeg hadde stemt på han. Arthur og Nola- bravo!

Nå gledes det til i morgen- meldt strålende vær og jeg planlegger å hoppe i havet!