Første stopp

Da kom vi til Trysil, i fint vær og sjekket inn på Trysilelva camp, rett ved elva, helt fin plass-så Torfinn sjekka fiskeforholdene tvert. Bestemte oss for å sykle til sentrum for å rekognosere, men filler’n heller, dekket mitt var helt flatt. Gikk isteden inn og fikk levert hjulet til fix. Har grillet og kost oss, men så kom det regn, så Torfinn går litt rundt å sturer og venter på fiskevær. Henta et info kart i resepsjonen, og det er sykt mange muligheter her, rafting, sykling, fotturer, spa, bowling, riding, taubane m.m. Spennende å se hva som skjer i morgen, tror jeg ender opp med noe jeg aldri har gjort før!

Bobil, opplevelser, Norge og venner!

Da er jeg så klar for rundreise i Norge med bobilen. Vi skal reise i 5 uker, så har god tid til å utforsker nye steder, vi pleier alltid å ramle opp i morsomme situasjoner og møte fine folk. Jeg gleder meg veldig. Vi skal også treffe gode venner underveis og det er alltid gøy! Vi har pakka bobilen for alle slags aktiviteter, fiske, sykling, turgåing, og har med alt fra bikini til regnklær. Masse musikk i bilen, strikketøy, kryssord og bøker.Vi digger livet i bobilen, og passer godt som ” omstreifere”. I dag kjører vi til Trysil, så får vi se hva som skjer der. Jeg skriver reiseblogg hver dag underveis.

Vandring

Vi har startet en vandring, sammen med søsteren min, Grace. Vi har gått Borgleden, fra Elgåfossen ved svenskegrensen og helt inn til Oslo. Vi visste ikke om vi ville like det, men det viste seg at det var kjempefint! Vi liker godt å gå, og når vi går tur på denne måten, og bare vet at du har 2,5 mil foran deg, så er det akkurat som om hjernen kobler helt ut, og det viktigste blir naturen, historiske steder og matpakka. Det blir nok ikke siste turen, målet er Spania men i høst tenker vi på Fauske-Trondheim. Vi har til nå gått 25 mil

Øland

Her ser dere oss på besøk hos gode venner, som bor på Øland i Sverige. Bilde er fra en morsom dag, vi ble hentet med traktor og tilhenger og ble kjørt rundt på bondelandet, til vi havnet på en lokal pub på en bondegård. Vi pleier å reise til Øland annethvert år og så kommer de til Norge annethvert år. Pluss at vi treffes i Køge, Danmark og på Grand Canaria. Men ikke i år. Veldig fornuftig ift situasjonen, men også trist å ikke kunne møtes. Det blir derfor enda finere når vi en gang treffes igjen. Vi reiser på ferie i Norge isteden, og det gleder jeg meg til. Det er mange steder vi ikke har vært, og jeg vil blogge meg gjennom turen. Elsker å finne frem og ramle ut på nye eventyr. Og så treffer vi i tillegg mange hyggelige folk. 

Country Wear

Mimrer litt i dag. Ble tagget på Facebook med dette bildet fra countryfestival på Sjåk. Vi har drevet Country Wear og har solgt klær, Boots og hatter på countryfestivaler i mange år. Bildet er fra Stabburet på Sjåk der vi hadde stand.Det var en utrolig morsom tid selv om deSiri svarer ikke men nå skal Sandra bed på hytta før å bade i morgen tidlig, så hun kan ta de med evt. Og kjøre de hjem før hun skal i 40årslag lørdag?t var mange tøffe tak.Vi fikk mange faste kunder og mange av de har blitt våre venner som vi treffer flere ganger rundt omkring. I sommer skal en gjeng treffes på Fedje, siden countryfestivalene er avlyst. 

Ny tur

Vi reiser hjem fra Sørlandet i dag for å pakke om og legger ut på nye eventyr fra neste uke. Da skal vi reise til Bodø, men via mange flotte steder og turer underveis. Først en tur på hytta i Svalerødkilen, mens Torfinn skyter svartkrutt i helgen. Vi planlegger å reise i 5 uker, så her blir det mange innlegg i reisebloggen. Gleder meg!