Det greske livet!

Da har vi vært på vår siste tur til klippene. Det er drøyt å gå 1 time tur/retur i denne varmen, så det fikk bli sånn at dette ble siste. Vi skal nok heller ikke tilbake hit mer heller så bare å gripe dagen.

Men en fredelig og deilig dag fikk vi her ute i den greske naturen. Vi har begge med oss Storytel så lydbok er hyggelig tidsfordriv. Torfinn er på Bok 20 med Morgan Kane! Jeg hører Helvete av Erlend Loe, finurlig bok!

Disse plantene finnes overalt og klorer seg fast i steinklippene. Fasinerende.

Jeg aner ikke hvor mange ganger jeg har bada, men det er en like stor nytelse hver eneste gang. Jeg er nok en badenymfe og her er det helt ubeskrivelig deilig.

På vei hjem, har vi funnet en skyggefull plass som vi pleier å stoppe for å få igjen pusten, og drikke vann. Det går litervis av det, så det er bare å fylle opp sekken på tur.

Men det er også en restaurant 1/2 veis på turen som har iskald øl- og det smaker utrolig godt i varmen. Vi vet å kose oss!

Vi har samlemani på steiner begge 2 og har en liten samling allerede hjemme fra diverse turer. Tok med noen små i dag for å ha som minne, dekor i en liten skål el noe når vi kommer hjem. Den store blå fant jeg under en klippe. Noen må hatt farger og har dekorert den- gøy minne!

Vi tok oss en omelett til frokost i dag og da kom en kelner fra naborestauranten med fiskestanga. Og agnet var en diger loff bit. Vi fulgte nøye med og etterhvert kom det masse fisk rundt brødbiten. Pang der ble det napp, men snøret satte seg fast, fisken gjemte seg sannsynlig under en stein- så snøret røyk. Men han fortsatte jo bare og fikk sikkert fisk etter at vi gikk.

Men samtidig dro han også opp en tom teine, fylte den med masse brød og grønnsaksavfall og kasta den uti. Fisken i Hellas spiser altså brød og grønnsaker, rene vegetarianere her!

Det har blitt mange timer på solseng her nede også, de dagene vi ikke har gått til klippene. Den lokale stranda er renslig og fin- og det er kort vei hjem på rommet for en lunsjpause. Perfekt.

Vi har ofte vært på denne restauranten og enten soist el bare nytt måneskinnet og en kveldsdrink. De har denne plakaten utenfor disken, og det er vel noe av den beste oppfordingen man kan få i disse tider. Du sitter ikke på gresk restaurant i måneskinn og er på mobilen? Godt poeng!

Ikke .ange sånne kvelder igjen, men vi har bestemt oss for å nyte de siste også. Tar en båttur til Loutro og går til Sunny Beach før vi tenker på å pakke kofferten mandag.

Ha en fin søndag!

2 kommentarer

    1. Hellas er bra! Har feriert på Kreta i flere år, men nå, i september, setter vi kursen mot Tyrkia og Marmaris igjen, ni år siden sist! Gleder oss til å treffe igjen kjente!

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg