Alt vi kan gjøre her i Khora Sfakion

Her får du gode tips om alle turer, opplevelser, restauranter m.m som du kan gjøre i området her rundt Khora Sfakion: https://www.almyra.no/sfakiaogchorasfakionomradeinfo/

Det er mye vi har lyst til også men det er virkelig så varmt at vi må begrense oss noe.

I dag har vi vært på klippene igjen, har funnet vår beste plass, og har bare kost oss med sol og bad. Mange ville nok innom hos oss når de oppdaget hvor vi satt, men er ikke lett fremkommelig om du ikke skjønner greia- og vi syntes det var greit nok.I artikkelen over står det følgende: Min favoritt-restaurant er Ombrosgialos (nr.2 fra begynnelsen av promenaden) som eies av søskenparet Manoussos og Paula. Paulas spesialitet er skampi-risotto med ouzo og tomat, og det er sjeldent jeg kan reise fra Sfakia uten og først ha spist denne fantastiske retten og skrytt henne opp i skyene.

Vi måtte selvsagt gå dit og prøve skampi-risottoen. Skampien var store reker, men jøyemeg så god risotto. Smaken var vidunderlig, kokt I ouzo og masse annet godt- det var ikke et risikorn igjen etter oss.

Da vi gikk derfra kom vi i prat med et par fra Østerrike. Hun bodde i Rethynom 5 mnd mens han jobbet men reiste stadig ned på besøk. De ville ikke bo her vinterstid, kaldt, rått og guffent. Men elsket resten av året. Hun var dyreelsker og tok vare på altfor mange gatekatter/hunder- og hadde en lidenskap for det. Kjenner en annen som er prikk lik. Veldig koselig prat og hyggelig bekjentskap.

Det ble dagens avslutning for oss- det gode liv har også en annen side- man blir sliten. Godt med senga og litt fotball for Torfinn før natta.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg